sebcio76 Opublikowano 19 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Poszukuję taniego hotelu, pensjonatu w Krakowie, okolicy. W drodze na wakacje letnie odwiedzam Krzepice i melduję się na zlocie 29.06.2012 :) a następnego dnia chciałbym z rodzinką zwiedzić Kraków i spędzić tam noc w związku z tym poszukuje noclegu. Ponieważ mamy Euro ceny noclegów są z kosmosu (przynajmniej jak na Batorym) :) może ktoś coś poleci :) :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robpab Opublikowano 20 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 sprawdź na www.taniehostele.pl Ja spałem kilka razy w akademiku ALFA i było OK. Blisko są stołówki akademickie więc jedzenie też w rozsądnych cenach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebcio76 Opublikowano 20 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Dzięki za podpowiedz, własnie sprawdzam i wstepnie chciałem rezerwować ale wywala mi komunikat "Brak wolnych miejsc w zadanym terminie" :) jedynie co znalazłem to hotel za 2os 250zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 20 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Jesteś zmotoryzowany, to możesz poszukać i w okolicach Krakowa, powinno być i taniej i łatwiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi