mlody110 Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 witam mnie też by bardzo wkurzyło gdyby mi ktos zajumał koła. ja nie mam żadnych śrub zabezpieczających, lecz mam alarm i czujnik wstrząsowy ktury uruchamia alarm w momencie odkręcania śrób przy kołach, przynajmniej odstraszy złodzieja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 mlody110, a sprawdzales to ze zareaguje - mialem taki czujnik w alarmie legendford - reagowal na uderzenie pilka w szybe ale kolka mozna bylo niestety zdjac.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
connected Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 mi walneli halogeny, nie rozumiem pewnych rzeczy - umoczyć d..e za pare groszy.... a tak w ogole to poszukuje zaslepek pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 halogeny to halogeny przynajmniej cos warte. Mi w malcu rabneli tylne lampy - koszt na gieldzie 10zl za sztuke.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody110 Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 mlody110, a sprawdzales to ze zareaguje - mialem taki czujnik w alarmie legendford - reagowal na uderzenie pilka w szybe ale kolka mozna bylo niestety zdjac.. oczywiście że sprawdziłem. mam megi z alarmem Magikar ktury sam zamontowałem i kilka innych znajomych samochodów zabezpieczyłem w ten system, w momencie gdy klucz luzuje śrubę od koła musi nastapić małe szarpnięcie śruby i to wystarczy do uruchomienia alarmu. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Ile kosztuje sam ten czujnik wstrząsowy - mam jeszcze miejsce na jeden czujnik dodatkowy i moze bym sie pokusil na takowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody110 Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 na allegro chodzą od 9 do 25 PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi