mbialy Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Witam. Wymienialem niedawno rozrzad+pompa wody. I nie wiem czy od tej wymiany czy troszke pozniej- ale czuje ze auto jest wyraznie slabsze. Zarowno na PB jak i LPG. Czy przesuniecie rozrzadu o jeden zabek moze spowodowac takie objawy? Swieci mi tez kontrolka elektorniki silnika- w tym tygodniu podlacze pod kompa to bede wiedzial co to jest... MIal ktos podobne objawy? MNie juz cholera bierze- dawniej spokojnie wyprzedzalem na 4 teraz bez redukcji do 3 sie nie obedzie. Tak samo V max- wczesniej do 160 spokojnie sie rozpedzalem a teraz nastepuje to ze strasnzym bolem... Jakies sugestie? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Poszukaj, bylo sporo tematów o tym. Moim zdaniem to moze byc rozrzad, mialem spadek mocy przy przestawionym o 1 zabek ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi