Jarooo Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Witam mam takie pytanie jaka może być przyczyna falowania obrotów jałowych i gubienia tak jakby zapłonu przy około 3 tyś. obr. przy tych obrotach nawet obrotomierz wariuje. Czasami potrafi zgasnąć. Do i po tych obrotach wszystko jest ok. Z komputera zostało usunięte immo wstawiona została kość flash an28f512 problem ten jest od czasu osunięcia immo. Silnik to k7m 702 Prosze o szybką odpowiedz. Z góry dziękuje za pomoc. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Na temat falowania, gubienia było dość sporo tematów, a to że usunąłeś immo to raczej nie będzie nic wspólnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarooo Opublikowano 25 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 W opisie problemu napisałem ze wszystko to zaczęło dziać sie po usunięciu immo. Podmieniłem komputer z innej meganki i wszystko jest ok. Tylko na tym moim jest ten problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 To wychodziło by na to, ze przy przeprogramowywaniu komputera się coś skiepściło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarooo Opublikowano 27 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Można jeszcze jakoś odratować ten komputer ? Dodano: 27 maj 2012 - 22:44 Czy posiada ktoś wsad do tego komputera ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi