benek1982 Opublikowano 29 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 witam moze ktos sie spotkal z takim zjawiskiem dzis podczas jazdy zaobserwowalem ze podczas jazdy przy 4 tys obrot. silnik nagle zamula i nie chce dalej wchodzic na obroty a przy postoju na luzie obroty wchodza do konca co to moze byc ? czekam na podpowiedzi megane I 1,4 16v 95km 2002r prosze pomocy Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki Przenoszę do odpowiedniego działu. P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 29 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Po 1 zły dział Po 2 szukajka się kłania Po 3 rozwiń objawy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek1982 Opublikowano 29 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 ok sorki szukalem,czytalem po forum i niewiem co myslec ale jedno jest pewne na kazdym biegu przy wysokich obrotach zaraz zamula silnik tak jak by nie dostawal paliwa Dodano: 29 maj 2012 - 22:11 a na postoju na luzie moge gazowac i nic wchodzi na obroty normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 29 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Zaglądałeś kiedykolwiek do filtra paliwa albo do filtra wstępnego w pompie paliwa od tego zacznij. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek1982 Opublikowano 5 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 tam nie patrzyłem ale chyba jedyny filtr musi byc gdzies pod spodem kolo baku tak sie orientuje Dodano: 29 maj 2012 - 22:21 ale napewno zaczne od tego bo ja tego nie wymieniałem odezwe sie co wyszlo hej Dodano: 05 cze 2012 - 15:03 filtr wstepny paliwowy wymieniony a auto dalej ma te same objawy nawet sie bardziej nasilily na wolniejszych obrotach podczas jazdy i przy redukcji biegow przy mocniejszym nacisnieciu gazu Dodano: 05 cze 2012 - 21:37 czy to moze byc spowodowane ze ostatnio pekl mi waz od klimy i jeszcze nie nabilem i mugł mógł sie zepsuc czujnik cisnienia powietrza i to moze byc spowodowane takim zachowaniem auta Regulamin pkt. 5.6, pkt. 5.7 0cool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi