accusync Opublikowano 9 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Witam Wiem, że to nie forum laguny ale mam małą prośbę mogli byście rzucić okiem na tą furkę ? http://otomoto.pl/renault...-C24475526.html jestem zadowolony ze swojej megany i służy mi bardzo dobrze ale potrzebuję też większe autko Co nie oznacza sprzedaży megane, wręcz przeciwnie szukam drugiego autka i tak myślę o Lagunie I po lifcie Z góry Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 9 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Kolega ma taką samą Lagunę i u niego środek jest w takim stanie po przebiegu 230 tyś km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 9 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Widać, że ta laguna jest ewidentnie zmęczona, do przebiegu dolicz ze 100 tyś to bym uwierzył po ogólnym stanie auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
accusync Opublikowano 10 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Co do przebiegu to wiem ;) nie wierzę w taki przebieg w aucie które ma już tyle lat ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi