aamaly Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Mój temat został zamkniety a ja mam kolejne pytania. Wczoraj próbowałem skasowac ten nieszczesny licznik i nieudało mi sie. Fakt iz teraz on nie pokazuje ile jest kilometrow do wymiany oleju a pojawil sie juz komunikat "change oil" czy cos podobnego... Rozumiem ze komputer prosi o wymiane oleju. Ja juz wymienilem i chcialbym by komputer odliczal od nowa kilometry do wymiany. Probowalem ustawic komp na ten komunikat i przytrzymac przycisk kilka sekund ale to nie podzialalo.... Mozliwe ze trzeba to zrobic np na wlaczonym silniku albo cos podobnego... Prosze o podpowiedz.... Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki Zalecam ponowne przeczytanie Regulaminu i zastosowanie się do niego. P_r_z_e_m_o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 ;) i masz http://megane.com.pl/index.php?app=core&module=search&do=search&fromMainBar=1 do tego nie potrzeba żadnego interfejsy. Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi