Naram Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Witam.Zabralem sie za wymiane rozrządu w mojej megi.Kupilem caly zestawik.Zalozony i wszystko ok.Gdyby nie maly problem...Cieknie pompa wody.W sklepie pan powiedzial ze tam nie ma uszczelki i sprzedal silikon odpowiedni do tego.No i leci...Zdjalem pompe wyczyscilem i zalozylem znowu i....znowu leci.Szlak mnietrafi!!Pytani..czy tam jest uszczelka??Jak tak to zaraz do serwisu smigam.pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Tam powinna być uszczelka lub można sylikon wysoko temperaturowy i pozwolić zaschnąć sylikonowi (15min) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naram Opublikowano 11 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 No teraz tylko uszczelka wchodzi w gre.Ale czy napewno ja dostane w serwisie renault.Bo koles w sklepie z czesciami mowil ze on w katalogu uszczelki nie widzi.Wydalem juz 40 zeta na silikony bo 2 poszly i tu leci jak z rynny.Czy moze jest pompa wody wadliwa,nowka cewka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 zobacz tu http://allegro.pl/org-pompa-wody-renault-megane-laguna-1-4-1-6-dolz-i2389424186.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Uszczelka musi być, leży u mnie taka sama nówka z uszczelką. Jak coś mogę sprzedać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naram Opublikowano 11 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Kolego.na sprzedaz uszczelka czy z pompą??mam serwis renault niedaleko wiec zobacze ile moze kosztowac taka uszczelka.20 zł podejzewam to max.chcialme sie upewnic ze faktycznie jest tam uszczelka,bo to zalatwi problem ciekniecia.widocznie silikon nie daje rady,a uszczelka to uszczelka!!Na tym linku jest uszczelka ale do 1,4 16v.czy te pompy sie roznia w mocowaniu??wiec uszczelka tez moze byc inna. Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki Ortografię też przydałoby się przypomnieć. ;) P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi