lukas Opublikowano 7 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 [Cięcie] Wiem , wiem dlatego spytalem o to i tak z ciekawosci chcialem sie dowiedziec co mozna wyciagnac z nich ( link jakos nie chce mi sie otwierac :evil: ) u mastersa czytalem ze 150km/320 nm...NIBY mozna uzyskac z tego silnika :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavOK Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 u mastersa czytalem ze 150km/320 nm...NIBY mozna uzyskac z tego silnika może i można ale jak sie zacznie sypać po kolei wszystko od skrzyni przez bebechy w silniku, turbinę po zespół przeniesienia napędu to wtedy master Ci kasy nie zwróci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 u mnie to co jest to bezpieczne minimum bylem u mastera i koles mowil ze 20km i 30nm bo pozniej sprzeglo itp ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekP Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 a takie bezpieczne dla 1.5 dci 80 ? okolice 100 KM (+20) i 210 Nm (+30) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 ktos chipowal 1,5 na forum zobacz w dziale Tuning Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldii77 Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Do Lukas'a. Rzeczywiście nie jest łatwo kupić coś dobrego, sam miałem dylemat i szukałem aż w końcu się kupiło.Tylko nie ma za bardzo kiedy nim jezdzić bo dostałem służbowego diesla 1.3CDTi i nim kręce bo wiadomo jak to jest jak się za paliwo nie płaci.:)A co do km to nie jest tak ze wszystkie samochody muszą mieć duze przebiegi, mój ma 40kkm '04.02. a np. mojego ojca Albea z 02 ok.35 kkm. Wiec myśle ze warto szukac i nie łasić się na tanie okazje i oferty.Coś co dobre jest musi być w odpowiedniej cenie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 14 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 [Cięcie] Witam kolegów, znalazłem w necie '' cos takiego'' co o tym sadzicie?? A może to ktoś znajomy z forum?? Pozdrawiam http://moto.allegro.pl/item263675582_renau..._przebieg_.html Radzę zapoznać się z regulaminem i więcej go nie łamać - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi