sous Opublikowano 13 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Witam, przymierzam sie do wymiany oslony drazka kierowniczego. I moje pytanie jest takie, czy da rade odkrecic drążek kierowniczy od końcówki drążka, bez wybijania końcówki z piasty ? Czekam na odpowiedz. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 13 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Musisz odkręcić końcówkę bo inaczej nie ściągniesz/założysz osłony, można odkręcić cały drążek ale to znacznie więcej roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sous Opublikowano 13 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Ja wiem ze musze odkrecic koncowke od drazka, ale czy musze ja wybijac z piasty ? Czy moze zostac w piascie a tylko odkrecic od drazka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 13 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Lepiej ją zbij i przelicz ile razy ją okręciłeś, najprostszy sposób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sous Opublikowano 13 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Tylko w megankach sa problemy z tymi koncowkami, zeby mi sie sruba nie ukrecila. Myslalem wlasnie, ze dam rade to zrobic bez jej wybijania z piasty. No ale cóż chyba bez tego sie nie obejdzie. Regulamin pkt. 5.6, pkt. 5.7 0cool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 13 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Jakoś od ostatnich 5 lat w żadnym aucie nie zdarzyło mi się ukręcić śrubę przy końcowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi