Merkaba Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Jak dobrze wiecie od jakiegoś czasu walczę z gazem w meganie 1 no i myśląc, że już jest pięknie ładnie, nagle cała instalacja od komputera do sterownika sondy lambda się popaliła... Krótko mówiąc do niczego się nie nadaje a że parownik i elektrozawór mam nowe zastanawiam się na wywaleniem całego tego ustrojstwa i zastosowanie elektryki i sterowania AL-700 czytałem że jest znacznie bardziej zaawansowana i łatwiej daje się ją stawić. Co o tym myślicie, jakieś sugestie? Link do AL-700: http://allegro.pl/autronic-al-700-al700-resistive-nowy-sonda-0-5v-i2432778195.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 (edytowane) Kup STAGa 150, albo KME Bingo, przynajmniej każdy ma do tego softa i nie ma problemów z ustawianiem. Edytowane 24 Czerwca 2012 przez Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 26 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Na lpg-forum proponują KME Bingo S, co o tym myślisz? http://allegro.pl/bingo-m-uklad-sterujacy-kme-nowy-komplet-slask-i2419022300.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 (edytowane) Podobnie wcześniej pisałem, STAG (bardziej rozbudowany) lub KME (prostszy) :) Z tego co pamiętam, to Bingo S jest do wielopunktowego wtrysku, a M do jednopunktowego. Dobierz w zależności do tego jaki wtrysk ma Twoje auto. Edytowane 26 Czerwca 2012 przez Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 26 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 No miałem na myśli wersji M a nie S, ale już wiem co zakupie, dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi