79beata Opublikowano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Witam mam problem z otwarciem tylnych szyb w megance, szczerze mówiąc nie wiem od kiedy tak jest, bo rzadko wożę pasażerów z tyłu ale ostatnio chciałam otworzyć okna z tyłu i niestety nie mogę ani jednej ani drugiej szyby. Sprawdziłam bezpieczniki są dobre Co może być przyczyną awarii ? Może jest jakaś blokada o której ja nie wiem Embarassed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszb Opublikowano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Może masz włączoną blokadę ? Spróbuj wcisnąć taki włącznik z X (przed drążkiem zmiany biegów pod popielniczką). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
79beata Opublikowano 25 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Rzeczywiście to było to wielkie dzięki Pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi