kamyloss Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Witam! Mam od kilku dni w posiadaniu Renault Megane 1.4 ECO i wczoraj pojawi sie pewien problem mianowicie przy zmianie akumulatora nastąpiło jakieś zwarcie i od tej pory centralny nie reaguje na sygnał z pilota sprawdzałem wszystkie bezpieczniki i są ok. Wie ktoś co mogło się stać i gdzie jest zamontowany ten odbiornik do centralnego w samochodzie? Z góry dziękuje za każdą pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Jaki masz kluczyk ? Z diodą obok grotu ? jeśli tak to kluczyk się pewnie rozkodował. Temat szeroko opisany na forum wystarczy poczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamyloss Opublikowano 8 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 na kluczyku nie ma żadnej diody a do centralki jest osobny pilot czytałem własnie było o rozkodowaniu w kluczyku ale to nie to na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 To musisz poszukać bezpieczniki i centralki w aucie jak masz dodatkowy pilot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi