DruM Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Tak jak w temacie czy spasują mi felgi z oponami od golfa 2, bo wiem że są na 4 śruby, a ja posiadam Megene coupe 96r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Porównaj rozstaw otworów i średnicę środkowego otworu i będziesz wiedział ( to masz opisane na felgach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemozo1984 Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 nie pasują Dodano: 08 lip 2012 - 22:48 nie pasują, a dokładnie dziura centrująca nie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DruM Opublikowano 9 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 aha dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi