pasek Opublikowano 18 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Sprawdź i wyczyść czujnik położenia wału jeśli to nie pomoże to wtyczkę krokowca przeczyść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 18 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Rozumiem, że pompę słychać? Jak masz odcinane wtryski przez osobny przekaźnik czy centralka gazu odcina? Napisz jaki masz gaz (podzespoły). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrpatyk18 Opublikowano 18 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 a gdzie znajdę ten czujnik i wtyczkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 18 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Nr 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrpatyk18 Opublikowano 18 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 nie mam pojęcia , jestem w to zielony... ale wiem że jak mam na benzynie to jak przygazuję do 2 tyś. obrotów to przełącza mi się na gaz Dodano: 18 lip 2012 - 20:23 idę przeczyścić zw. :D) Dodano: 18 lip 2012 - 20:28 pompe słychać .... a dokładnie ma wyczyścić , tz. odkręcić czy tylko te wtyczki wyjąć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 18 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 jak przygazuję do 2 tyś. obrotów to przełącza mi się na gaz Ja mam tak samo gaz ustawiony niestety :D, dlatego przełączam ręcznie na LPG po rozgrzaniu się silnika (wskazówka od temp wody nad 1 kreską) na lpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrpatyk18 Opublikowano 18 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 wydaje mi się że coś mu nie pcha paliwa, ponieważ teraz już wgl. nie chce załapać dopiero po jakimś czasie jak postoi to na chwilkę załapie.... co myślicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 18 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Wymień filtry paliwa jeden masz pod autem przy prawym tylnym kole a drugi na końcu pompy w baku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrpatyk18 Opublikowano 19 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 filtr przy baku wczoraqj wykręciłem i przepchałem pompką i wyleciał taki czarny syf...jak po jakimś czasie ją znowu odkręciłem aby sprawdzić czy znowu sie nazbierało było już ok... dodam że za każdym razem jest w niej paliwo Dodano: 18 lip 2012 - 20:55 przed chwilką pogrzebałem trochę i jak i ten sam efekt łapał ale jakby nie miał paliwa aby dalej chodzić ... a gdzie znajduję się główny przewód paliwa który mogę odczepić i sprawdzić czy leje się benzyna ? Dodano: 19 lip 2012 - 17:02 ma ktoś jakiś pomysł ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Możesz wejść pod auto i popatrzyć gdzie prowadzi przewód od filtra paliwa(pewnie do listwy wtryskowej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Najprościej będzie wyciągnąć pompę, nalać benzyny do wiadra i zanurzyć w niej pompę. Wąż prowadzisz od pompy bezpośrednio do wtrysków i podłączasz pompę na krótko. Jak auto odpali i będzie chodziło wtedy będzie wiadomo, że problem jest z przewodami, albo zasilaniem pompy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrpatyk18 Opublikowano 19 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 a gdzie znajde wtryski paliwa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrpatyk18 Opublikowano 19 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 a ta "pompka" którą zaznaczyłem na zdjęciu , do czego służy ? Dodano: 19 lip 2012 - 19:15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 To chyba zawór regulujący ciśnienie w listwie (ale mogę się mylić) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi