krzysztof1986 Opublikowano 22 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 (edytowane) Mam taki problem bo kupiłem interfejs diagnostyczny do renault megane bez oprogramowania ale z oprogramowaniem dałem sobie rade i pobrałem z neta w instrukcj pisze zęby były dwa programy msxml3 i vbrun6.0sp5 i oba programy mam pobrane i jeden zainstalowany a vbrun6.0sp5 wogule w ogóle nie mogę zainstalować i mi wyskakuje takie coś- Would you like to install the Visual Basic 6.0 run time files jak by ktoś wiedział jak jak to zrobić to był bym bardzo wdzięczny Edytowane 22 Lipca 2012 przez P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 22 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 msxml3 i vbrun6.0sp5 co to za programy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 22 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 :D To są biblioteki niezbędne do działania Visual Basica, a ile pamiętam są one niezbędne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof1986 Opublikowano 25 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 to jak to zainstalować ten visual basic Dodano: 25 lip 2012 - 18:09 mógł by mi ktoś doradzić jak zajnstalowac msxml3 i vbrun 6.0 sp5 bo mam pobrane dwa programy a nie mogę ich zainstalowac bo są mi potrzebne do ddt2000 a bez tego nie bedzie mi działał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdunman Opublikowano 25 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 A nie możesz kliknąć TAK\YES ? Tak jak na poniższym screenie ? Nie masz takiej opcji ? Załącz jakiś zrzut z ekranu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof1986 Opublikowano 25 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 no mam takie cos jak ty na i naciskam tak i niby sie instaluje ale po chwili ginie i niema nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 25 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Fotka jest super, wszystko można przeczytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof1986 Opublikowano 25 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 to jest taka sama fotka jak u kolegi u góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi