Damian771 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Szkoda, że w Megane trzeba wymontować cały schowek, aby dostać się do filtra kabinowego... Ale pomysł świetny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anneetta24 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 ambi pur VOYAGE! :!: -> niestety znajomemu wylał się w schowku i troche narobił bigosu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert_p Opublikowano 7 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 (edytowane) Swój zapach mam od około 20 listopada i nadal go czuć w aucie (całym aucie). Zapachy na kratkach mają to do siebie, że czuć coś jak leci przez nie powietrze. Tutaj zapach leży pod przednim fotelem i tyle... No i na 100% nic się nie wyleje :!: W puszeczce jest coś nasączonego zapachem. Zapach kupiłem na tej stronie: http://showcarshine.pl/. Na allegro są podobne jakieś podróbki... Nie wiem czy to prawda. Tak słyszałem. Edytowane 7 Stycznia 2013 przez norbert_p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malyv8 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Moim zdaniem , jezeli auto ma skórzaną tapicerkę, w środku jest czysto i nie jara sie fajek, to wszelkie zapachy sa zbędne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 a które renówki mają prawdziwą skórę? Zdecydowana większość to zwykłe szmaciaki, welury, a jak już jest "skóra" to tylko z nazwy, bo tak na prawdę to eko skaj :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malyv8 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 a które renówki mają prawdziwą skórę? Zdecydowana większość to zwykłe szmaciaki, welury, a jak już jest "skóra" to tylko z nazwy, bo tak na prawdę to eko skaj :!: Nie wiem , ale mam cabrio grupy vag z lat 90 -tych , to nieraz zimą siedę sobie do niego w garażu żeby powdychać przy piwku zapachu tych obić :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver.dragon Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Aroma Car Wood - zapach Black Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert_p Opublikowano 20 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Od około 20-go listopada mam w swoim aucie zapach California Scents (wiśnia). NADAL go wyraźnie czuć! Rewelka! Niemniej postanowiłem go zmienić, bo się po prostu znudził. Mam zamiar kupić ponownie tego rodzaju zapach (w małej puszce) u http://showcarshine.pl/ Uważam, że warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sekal Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Ja na pewno kupię tego California Scents ale to na wiosnę. Polecam robić zakupy w tym sklepie, bardzo ale to bardzo szybka wysyłka i zawsze dają jakieś gratisy w postaci aplikatorów, mikrofibr, czy próbek, od szamponów po woski itp. Ja robię zakupy tylko tam ostatnio kupiłem sobie http://showcarshine.pl/28-chemical-guys-gabka-z-mikrofibry-gratis-mikrofibra.html .Polecam Ci też zarejestrować się na kosmetykaaut.pl Dostajesz 5% rabatu i zawsze lepiej patrzą na taką osobę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majk2 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Perfumy dr.marcus do nasączenia dywaników, tak przynajmniej stosuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi