mmlody1810 Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Witam. Mam mały problem otóż posiadam meganę 1.4 96r w której nie było obrotomierza tylko zwykły zegarek...kupiłem sobie teraz drugi licznik z obrotomierzem i zastanawiam się jak go podpiąć żeby działał???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdunman Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Jak w Clio zrobiłem ten sam numer, był zegarek, a wpiąłem licznik Sagema z obrotomierzem. Nic nie musiałem przerabiać. Od razu działał po wpięciu wtyczek. Wpinałeś go już ? Nie działa obrotomierz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmlody1810 Opublikowano 24 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Niestety u mnie nie będzie tak pięknie bo zauważyłem że we wtyczce nie mam wyprowadzonego przewodu pod obrotomierz ale to sobie go sam wyprowadzę tylko problem gdzie go podłączyć??????? [ Dodano: 2007-10-25, 08:05 ] Może ktoś posiada schemat instalcji elektrycznej do tego modelu 1.4 8v???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROGAL Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Witam mam ten sam problem opisane to zostalo juz na forum oto link http://megane.com.pl/viewtopic.php?t=437 jak by udalo ci sie dojsc do czego jest ten bialy przewod to bede wdzieczny podlaczalem w ten sposob i wszystko chodzi Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmlody1810 Opublikowano 10 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Witam. Dziś zakasałem rękawy ok godzinki robotki i mogę się pochwalić że mój obrotmierz śmiga Dzięki ROGAL za link Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROGAL Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 Nie ma za co zdradz tylko gdzie wpiales przewod w samo wielozlacze czy gdzies indziej? Pozdrawiam! [ Dodano: 2007-11-30, 13:54 ] Jeszcze raz prosze o podpowiedz gdzie wpiac ten przewod czy gdzies w ten bialy przewod czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi