burkots Opublikowano 28 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 Witam. Dziś wyjeżdzając z parkingu zobaczyłem gume (FOTO) wielkośći ciut większej od paczki zapałek. 2 dni temu wróciłem z dalszej trasy - POLSKA-SŁOWACJA-AUSTRIA-POLSKA - w sumie 1400km i może coś z tym jest związane. Znalazłem to koło przedniego prawego koła. Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko78 Opublikowano 28 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 pierwsze co mi się skojarzyło to że jest to stopka od drabiny żeby się nie ślizgała po podłożu, tak że moim zdaniem nie masz się co martwic :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wonski87 Opublikowano 30 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Gdybyś to znalazł w okolicach tyłu samochodu to powiedziałbym, że to przeciw waga na rurze do tłumika. Może zobacz czy się czasem nie urwała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi