Gość arkane29 Opublikowano 30 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Mam problem jak moja megi postoi np przez noc to jak rano probuje zapalic to kreci normalnie łapie ale zaraz gaśnie nie wiem czemu zapala normalnie za drugim albo trzecim razem tak jak bym obroty nie trzymaly chodz silniczek krokowy wymieniałem może ktos miał podobny problem ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 30 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Może tylko paliwo schodzi z układu, np. jutro spróbuj najpierw pod pompować z 2x i w tedy zobacz co się będzie dziać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość arkane29 Opublikowano 30 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 tez tak próbowałem i tez podobnie łapie i za chwile obroty spadaja na jakies 150-200 i gaśnie ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 30 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Może to nie wina pompy a silniczka krokowego PB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość arkane29 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 (edytowane) wymieniałem silniczek bo na starym mi obroty szalały od 500-2500 xD a teraz mam okolo 1000-1100 nie ma takich juz wachań Dodano: 02 sie 2012 - 17:49 a czy to moze byc tez wina wtryskiwaczy bo przewaznie jezdze na gazie a na benzynie tylko pale i to tez nie zawsze Edytowane 31 Lipca 2012 przez arkane29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megaanka96 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 któraś cewka zaczyna ci powoli umierać .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość arkane29 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 (edytowane) cewki dobre wymieniane niedawno :) ale mysle zeby przeczyscic wtryskiwacze Regulamin pkt. 5.6, pkt. 5.7 - sugeruję przyłożenie większej uwagi do pisania z pl-znaczkami! no i ;P Edytowane 3 Sierpnia 2012 przez arkane29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi