nieznanysprawca Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Chcę wymienić filtr oleju. Tylko jak trochę go odkręcam to olej zaczyna wyciekać. Czy olej cieknie z tylko z filtra czy to cieknie z miski?? Czy mogę to sam wymienić, czy jak chcę wymienić ten filtr to muszę spuścić cały olej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bargar Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Kurde. A po co wymieniasz sam filtr? To się robi razem z olejem. Ale jak chcesz koniecznie to możesz, choć sensu w tym niema. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nieznanysprawca Opublikowano 24 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Ale czy jak odkręcę ten filtr to czy wycieknie mi cały olej z miski? Czy to ciekną tylko resztki z samego filtra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bargar Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Nie wycieknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nieznanysprawca Opublikowano 24 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Aha czyli mogę spokojnie wymieniać. Czyli wycieknie tylko resztka z filtra? Sory, że tak ciągle pytam ale nie chcę czegoś zepsuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Daj sie wystudzic silnikowi odkrec i pocieknie delikatnie resztka z filtra - przy zakladaniu posmaruj olejem uszczelke i dokrec reka nie uzywajac klucza. Ale wymiana samego filtra nie ma sensu jak napisal bargar, jezeli chcesz przyoszczedzic to wymien olej bez filtra. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi