kompresja Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Witam :) W mojej Megance nie działa podświetlenie przycisków od sterowania podnośników szyb. Wyjąłem je ale nie mam pojęcia czy mogę je rozebrać i boje się , że coś pęknie i zostanę z kupką drobnych części w ręku. Proszę o poradę czy przyciski te są rozbieralne i czy można wstawić tam jakieś żarówki lub diody ? Jeśli tak to jakie i jak ? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcz_07 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Są rozbieralne :) masz manuala na forum więc już wszystko jasne powinno być :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 (edytowane) :) Wszystko w temacie. Zły dział przy okazji, co do tego ma mechanika?? Zamykam! Edytowane 8 Sierpnia 2012 przez 0cool Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi