czicza Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 (edytowane) Witam serdecznie, Chciałbym dowiedzieć się jakie wkładki zamków zainstalowane są w mojej Megance. Mój samochód to Renault Megane I Coupe phII(1999). Ostatnio złodzieje chcieli włamać się i rozwalili mi zamki. W sprzedaży znalazłem dwa rodzaje. Przed kupnem nie chciałbym rozbierać drzwi. Jeśli ktoś mógłby wysłać mi zdjęcie, lub podać jakieś oznaczenia będę wdzięczny. Z góry dziękuję. Edytowane 8 Sierpnia 2012 przez czicza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donsledz Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Ja sie tak podłącze pod temat: Nie działają mi zamki w drzwiach , jeden obraca sie o 360 stopni a do drugiego kluczyk nie wchodzi do konca. Czy wymiana na takie zamki nie uszkodzi centralnego zamka/imobilizera ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Nie uszkodzi tylko będziesz miał 2 kluczyki do drzwi i do stacyjki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi