voldik Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Witam, Mam Megane Grandtour 1.5 DCi (110KM) w wersji Expression - czy użytkownicy takiej wersji mogą mi napisać czy macie w standardzie fotel pasażera z przodu składany w stolik? W katalogu i opisie opcji Expression takie cuda ma - moja wersja nie posiada, choc z drugiej strony pisza tam ze nie ma ESP a moj model posiada - wiem ze katalog to nie oferta handlowa, dlatego chcialbym potwierdzic co Expressiony sprzedawane w Polsce posiadaly. Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korjo Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Witam Mój ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voldik Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Korjo a czy w takm raazie masz ESP w standardzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korjo Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Niestety ESP nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi