chomiczekOKP Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Ostatnio po opadach deszczu zauwazyłem wodę pod nogami pasażera z przodu.. nie będe mówił co zobaczył (jaką partyzantkę) po zdjęciu osłony podszybia od strony pasażera.. jakieś okapniki z butelki platikowej, etc.. ale nie ważne.. Pytanie dot. czegoś innego (poniekąd) a mianowicie w podszybiu jest kanał, którym dostaję sie powietrze do wentylatora i ten kanał nie ma żadnej osłony, żeby tam np. liscie nie wpadały. Co tam powinno być? Jakaś kratka, osłona? Jest jakiś filtr od góry na podszybiu czy nie? Filtr powietrzny mam wkładany od spodu (pod nogami pasażera), ale jest jeszcze jakiś drugi z góry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrewW Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 (edytowane) Tam nie ma żadnej osłony, filtr jest tylko ten w kabinie. Przeczyść kanały odpływowe i powinno być ok. Edytowane 17 Sierpnia 2012 przez AndrewW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomiczekOKP Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Czyli jak dobrze rozumie tam ma być taka dziura przez którą widać wentylator? Kanały przeczyściłem.. woda pewnie lała sie przez tą partyzantkę i... zasilikonowany jeden odpływ z podszybia ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrewW Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Tak, przez dziurę widać wentylator. Jak będzie trochę czasu, to założę tam jakąś siateczkę, żeby liście nie wpadały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomiczekOKP Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Ja załozyłem wczoraj siatkę do zderzaków.. ładnie ją wyprofilowałem i dałem na rogi z przodu trochę kleju do szyb, żeby siedziało na swoim miejscu, ale będe musiał to poprawić, bo byłem pewny, że tam ma być coś innego ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Tam powinien być taki kołnierz wysokości chyba 2 lub 3 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi