grissley Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Pod spodem jest fotka (wiem, kiepska) silnika od Renault Megane 2. Musze sprawdzic w nim styki czujnika walu korbowego - ale nie mam pojecia, gdzie go znalezc w tym gaszczu rurek, wezykow itp. Jezeli ktos wie, gdzie on jest, to bardzo prosze mnie oswiecic A juz najszczesliwszy bede wtedy, gdy ktos zaznaczy mi np czerwona strzalka, gdzie go mam szukac... :) Owszem, bylo juz na forum, ze czujnik jest +- w miejscu polaczenia silnika ze skrzynia. Ale... noo... nie znalazlem... :-| 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 W K4M jest na połączeniu skrzyni biegów z silnikiem (góra połączenia). Może pomogę rysunkiem: czujnik ma numer 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grissley Opublikowano 10 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 Szukalem wczoraj, ale czujnik nadal nie znaleziony Pod spodem kolejne fotki, strzalkami zaznaczylem polaczenie bloku silnika ze skrzynia. Ale czujnika tam jakos nie widze... :) any help? na tych sie ostrosc jakos nie chciala zlapac: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 czujnika tak nie zobaczysz... na zdjęciu z dwiema czerwonymi strzałkami widac sterczącą rurkę z zatyczką... jak wsadzisz rękę jakieś 5-7cm na lewo od niej poczujesz czujnik... a dokładniej przewód doprowadzony do niego. Powodzenia (u mnie nie pomogło) :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi