Gość GazMajster Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 A ja miałem 1,4 z aluminium. No i co waści powiesz ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 No to przecież napisał, że wszystkie Megane 8V oprócz 99 roku miały aluminiowe. Czytać nie potrafisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shido Opublikowano 28 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Silniki 8V mają kolektor aluminiowy natomiast 16V plastikowy. Każdy z tych silników dobrze się gazuje i będzie zdecydowanie tańszy w eksploatacji od Diesla. Ale tu będzie trochę sprzeciwów. Rzecz gustu. Najlepiej założyć sekwencję, ale napewno nie Landi ani BRC. Dobre instalki to polskie instalki i takie polecam i takich szukaj jeśli nie chcesz mieć wcześniej czy później problemów. No i tu mnie zaskoczyłeś ! Możesz podać racjonalny powód zakładania polskiej instalacji ? Czyżby krajowa była lepsza ? TO pierwszy taki post, stąd zdziwienie. Wszyscy polecali Landi. ps. Co do kolektora, to wszystkim dzięki ! Teraz już wiem jaki będzie. Co go gazu, to jak widać, ilu userów tyle będzie zdań... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GazMajster Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Włoskie to najlepsze jest spagetti. Reszta to taki sobie towar. Poza tym nie jest to pierwszy post chwalący polskie instalki. I nie tylko mój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Dobre instalki to polskie instalki i takie polecam i takich szukaj jeśli nie chcesz mieć wcześniej czy później problemów. Czy o "sekwencji" z firmy KME, też masz takie bobre zdanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GazMajster Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Także Panie Lewy. Tylko trzeba ją dobrze założyć i skalibrować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi