kamilqu Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Od jakiegoś czasu mam zainstalowane radio President Teddy i kilka dni temu radio przestawiło się przeze mnie lub kogoś z pasażerów tak, że po włączeniu zawsze jest kanał 9, a do tej pory był 19. Podpowiedzcie jak można ustawić żeby zawsze po włączeniu był kanał 19. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Popatrz na panel przedni radia, znajdziesz przycisk CH9/19 ~ F, a jego działanie opisane jest w instrukcji str.42. Tu w necie dostępna: http://www.president.com.pl/pre_files/mix_file/126637,Teddy_ASC.pdf Gdyby nadal nie pamiętało, przełącz ponownie tym przyciskiem na 19 i wyłącz radio pokrętłem głośności max w lewo. Włącz ponownie. W czasie ponownego włączanie musi być zwolniony przycisk CH9/19, bo radio przejdzie w ustawienia multistandardu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilqu Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 2 wypite browary i udało się zrobić. jak przestawiałem przyciskiem ch9/19 to zawsze wracało na 9 a jak szedłem strzałkami ^ do 19 to tam zostało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi