dudek85 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 (edytowane) Witam.Jestem posiadaczem SCENICA 2001 1.6.Kupilem go poto bo spodziewam sie dziecka i czytalem ze jest rodzinnym samochodem.DUZY WYGODNY BEZPIECZNY!! Jutro jade po zone i po syna do szpitala.Wiec dzisiaj poszedlem zobaczyc jak sie zaklada nosidelko.A tu dupa.pasy za krutkie.Przymierzalem do kumpla Pegota i tam pasuje w sam raz..Niech ktos pomoze mi co mam zrobic.Albo moze sa jakies nosidelka ktore moge wkladac bez przeszkod.. Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki 5.10 - Caps Lock Tomik Edytowane 1 Września 2012 przez Tomik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Masz system isofix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 ...Kupilem go poto bo spodziewam sie dziecka gratuluję nie wiedziałem, że mężczyźni już rodzą dzieci ;) pasy za krutkie nie ma takiej opcji - coś źle robisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudek85 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 (edytowane) Wiem ze napewno dobrze robie bo kumpla nosidelko tez nie wchodzi. Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki Tomik Edytowane 1 Września 2012 przez Tomik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 na jaki fotel pakujesz to nosidełko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudek85 Opublikowano 1 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Na żaden nie pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 no to nie wiem, co za nosidełko masz - u mnie na środkowym fotelu zamocowałem sprzęt bez żadnych problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuoi Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Zobacz instrukcje montażu nosidełka na pewno robisz coś nie tak. Pamiętaj że nosidełko z tak małym dzieckiem mocujemy tyłem do kierunku jazdy;) Powodzenia. PS. Dasz radę mi udało się wepchnąć nawet do coupe;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudek85 Opublikowano 1 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 A jakiej firmy masz ten fotelik??? Dodano: 01 wrz 2012 - 16:43 Znalazłem coś takiego na Allegro http://moto.allegro.pl/przedluzacz-pasow-bezpieczenstwa-do-fotelika-60cm-i2595574141.html czy ktos wie czy bedzie pasowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megane ang Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 ja miałem nosidełko tako i maxi cosi i pasy były ok zobacz z ciekawości czy na przodzie jest też pas zbyt krótki co do isofix to baza kosztuje 500zł wzwyż i do tego fotelik też 500zł wzzyż nowe chyba że używki da rade kupić sprawdż czy napewno dobrze mocujesz nosidełko lub zapytaj kogoś w okolicy kto ma fotelik czy ma taki sam problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi