PrzemoMCKP Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 a kopci czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 a widziales diesla ktory nie kopci ? normalne ze kopci przeciez dostaje wieksza dawke paliwa a to kopcenie jest calkiem normalne zobacz na ulicach jak ktos depnie, najlepiej to widac na nowych passatach 2,0 tdi tylko tam przy jezdzie 60km/h jest ciagle dymek 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 no i np. wszystkie fordy w dieslu kopcą tak ze szkoda mówić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 taki jest urok ropy. cos w stylu sadzy odklada sie w ukladzie wydechowym i przy depnieciu gazu turbina go wydmu[ciach]e Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 snap, ostatnią wypowiedzią to przesadziłeś moze i tak jest ale to przez pierwszą sekunde kopcenia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemoMCKP Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 a widziales diesla ktory nie kopci ? widzałem i to programie :) chodzi mi o to czy jest stefan batory czy w miare w normie koleżki dCi 102 konne zrobione na 128 , naprawde kopciła jak seria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 u mnie tez kopci jak seria ale kopci wiec dziwi mnie pytanie czy ogolnie kopci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielonypan Opublikowano 17 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 szczerze mówiąc to nie zastanawiałem się nad kopceniem przed montażem boxa.... a zamontowałem to nie żeby kopcił tylko żeby kopał. jutro zwrócę uwagę na dymek i napiszę [ Dodano: 2007-11-21, 22:55 ] no wreszcie dotarłem na hamownię trochę mnie serce bolało jak obcy katował moje cc ale rozkaz to rozkaz reasumując: 184 KM przy 4000 obr 385 Nm przy 2750 obr Jeszcze przy okazji przejadę się na inną hamownię - tak dla porównania te pomiary robiłem w POLCARZE w Poznaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 tylko nie zajedz swojej cctki :) ostroznie z gazem,bo sprzegla Ci starczy na 50tkm.Poza tym Ci zazdroszcze,auto musi naprawde jezdzic.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 troche moment ci polecial za wysoko ale to jedna z wad boxa, gdybys mial normalny program to mozna max moment wstawic w jakies 2400 ( niby mala roznica ale to diesel ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielonypan Opublikowano 22 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 powiem szczerze - auto naprawdę jeździ jak minie gwarancja ( pod koniec) trochę poważniej pewnie podłubię w różnych rzeczach ale teraz - gwarancja jednak ogranicza. kto ma jakiś pomysł co jeszcze można zrobić - żeby było jeszcze lepiej - a zgodnie z gwarancją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 daj sobie spokoj bo pewnie za 30 000 bedziesz mial sprzeglo do wymiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielonypan Opublikowano 22 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 a ile to kosztuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 wg mnie megane to kiepska baza do chiptuningu slabe skrzynie,sprzegla i turbiny czyli to co najwazniejsze sprzeglo sportowe nie jest za bardzo przyjemne w uzytkowaniu na codzien bo ma mocniejszy docisk i trzeba "mocniej deptac" a w korkach .... wiadomo, dp tego maja krotszy skok pedalu cena jakies 900, wiem ze malo ale czy warto sie pozniej meczyc ? jak chcesz czipsowac trzeba bylio kupic leona 1,9 ARL 150ps i z malymi modami masz 200 bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielonypan Opublikowano 23 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 SNAP dzięki za radę ale w gruncie rzeczy to chodziło mi o megi cc a nie o jakiegoś tam leona jeżdżę megankami od 10 lat pierwsza była meg I cabrio obecnie użytkuję meg II grandtour i cc w analogicznym przedziale cenowym nie zamieniłbym tych samochodów na inne a meg CC nie da się porównać z niczym innym takiego szklanego dachu nie ma nigdzie - no może się trochę mylę ale tak mi się przynajmniej wydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi