snap Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 dobra nie namawiam o zmianie samochodu ale na boxie/chipie ja bym konczyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielonypan Opublikowano 23 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 posłucham dobrej rady zwłaszcza że zostało jeszcze półtorej roku gwarancji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 a ogolnie jakie masz przyspieszenie do 100km/h? bo sryjne 9,5s to troche duzo ale w sumie samchod wazy te 1,5 tony, czuc duza roznice ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielonypan Opublikowano 23 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 w subaru po założeniu boxa - testowali ale bezemnie - wyszło 8,4s osobiście trudno jest mi to zmierzyć bo mam tylko zegarek a to trochę mało do dobrej oceny moje odczucia odnośnie użytkowania - to zupełnie inny samochód, inna elastyka, odejście na każdym biegu jest bezapelacyjnie lepsze jestem baaaardzo zadowolony z wydanych pieniędzy co do ciężaru - to właśnie - ciężki - więc mniej zrywny ale teraz już jest ok. mam natomiast ciekawe spostrzeżenia z hamowni po włączeniu odbiorników , klimy.radia, podgrzewania siedzeń szyb i lusterek.świateł---- moc spadła o 15kM tak więc myślę że ścigać to musimy się bez włączania tych urządzeń. [ Dodano: 2007-11-23, 19:44 ] a tak nawiasem mówiąc to nie wiem co tyle waży wtym samochodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 a tak nawiasem mówiąc to nie wiem co tyle waży wtym samochodzie no jak nie wiesz :) twoje CC - mechanizm podnoszenia dachu 250kg :) dlatego wszystkie CC< 200km nie maja sensu chyba ze diesel, pugi 206cc to juz smiech na sali dodam ze twoj wazy wiecej niz scenic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi