ziolo Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Zatrzaski się trzymają. To chyba samo tak. Ale rozbiorę i podłożę gąbkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavOK Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Taki urok francuzów wszystkie trzeszczą po podróżach przez Polskie "drogi"... ale nie martwcie się ojca Primera ma 4 latka przebieg 50tysi i już też zaczynają plastiki grać po prostu polska... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziolo Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 To racja. Wcześniej jak miałem Renault 19 przyprowadzone z niemiec to jeździło się jak nowym autkiem. Jak pojeździłem 2 tygodnie po polskich drogach to od razu zaczęły się koncerty. A nawiasem mówiąc w Megi jakimś cudem wszystko samo mi ucichło. Tylko jeden z tylnych zagłówków mam luźny (nie wiem z jakiego powodu) i wydaje nieprzyjemne dźwięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driver Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 A ja mam pytanko (też mi wszystko trzeszczy ale to swoją drogą czy od niskiego basu (widać jak lusterka wibrują itp) może się auto rozklekotać bardziej niż jest ? mi jak narazie trzeszczy przy domykaniu okien i coś w okolicy prawego słupka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavOK Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 czy od niskiego basu (widać jak lusterka wibrują itp) może się auto rozklekotać bardziej niż jest ? Pewnie, że może, od mocnego niskiego basu mogą Ci nawet popękać spoiwa zgrzewane... jak coś wpada w wibracje to normalne, że się rozklekota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziolo Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 trzeszczy przy domykaniu okien niestety mam to samo. Bardzo głośny i strasznie nieprzyjemny dźwięk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driver Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 W przyszłym tygodniu zabieram się likwidacje trzasków, wczoraj jechałem pierwszy raz jako pasażer z tyłu (nawet całkiem wygodnie) znalazłem żródło trzasków, wiec troche filcu kleju. Gorzej z oknami, nie mam pomysłu jak to zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dave37 Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Driver jakbys mogl sfotografowac gdzie i jak podkleiles filc bylbym Ci wdzieczny.Mam ten sam klopot,trzeszcza srodkowe slupki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 A ja mam propblem z konsolą środkową - od pewnego czasu przy nierwónościach trzeszczy i głosy się nasilają z każdym dniem. Może ktoś mi poradzić jak zdemontować konsole wokół klimy i radia? Jakieś wskazówki wręcz bezcenne :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spory Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Jeżeli mogę dołączyć się do dyskusji, to chciałbym się pożalić, że odgłosy trzeszczenie dochodzą w mojej Meg z okolic szyberdachu. Dodam, że dzieje się to w sytuacji gdy szyber jest zamknięty, a welurowa roletka jest odsłonięta. Dodam ponadto, że doprowadza mnie to do szałuuu :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavOK Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 mnie do szalu doprowadzają trzeszczące środkowe słupki :evil: :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 mi nigdzie nie trzeszczy tylko te @#$%^&* słupki... ale zawsze sobie muzyke puszcze to tego nie słysze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 jezeli mozna wtracic,wyskoczcie swoimi autkami na a4 czy inny kawalek nowej autobanki i wszystko znika.ja duzo jezdze swoja megi i jest oki,ale jak tylko wjade do Polski to mi sie wydaje,ze zaraz sie autko rozleci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavOK Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 no niestety tak jest przejechałem pół europy bez trzasków, wjechałem do pl... masakra :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 mialem audi a4,mondeo2,vectre c-we wszystkich autach ten sam problem.maly 1984 pisze,ze u jego papy w focusie nic nie trzeszczy,po co ta sciema.chyba,ze tatus ma na liczniku 20tkm,albo glosno slucha radia :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi