Maniek Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Ponawiam pytanie - co z tą konsolą środkową? Dźwięki dochodzą tak jakby zza niej, to nie są plastiki te na wierzchu twarde, ale te miękkie co jest nimi wyłozona praktycznie cała deska i boki konsoli środkowej! Help! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
userek Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 ja ten problem rozwiązałem zdejmując pokrywę plastykową nad konsolą i podkładając stare kawałki dociętech pokrowców samochodowych mocując to taśmą klejącą tak aby się nie przesuwało podczas nakładania tej pokrywy,od tego czasu ani razu nawet najmniejszego skrzypienia czy trzeszczenia nie słyszałem z tamtej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dave37 Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 Ponawiam pytanie - co z tą konsolą środkową? Dźwięki dochodzą tak jakby zza niej, to nie są plastiki te na wierzchu twarde, ale te miękkie co jest nimi wyłozona praktycznie cała deska i boki konsoli środkowej! Help!Zeby zdemontowac konsole srodkowa i ewentualnie cos podkleic to musisz:1.wyciagnac radio,wyciagnac polke pod radiem,otworzyc klapke pod czytnikiem karty i odkrecic 4 wkrety(dwa beda w okolicach radia a dwa na samym dole.Od siebie radze pozawijac kable w jakies gąbki.Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly1984 Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 do waldek708 - tatuś: 1. ma na liczniku znacznie więcej niż 20000 2. radia (w samochodzie) prawie wcale nie słucha błogosławieni którzy nie widzieli a uwierzyli ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AQQ_2004 Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 ja niestety też mam problem trzasków w środkowych słupkach i nie powiem żeby mnie to nie !@$#$%&*, poza tym jakieś dziwne trzaski od strony lusterka wstecznego. Może macie jakiś sposób na zniwelowanie chociaż tych trzasków w słupkach bo normalnie szlak mnie trafia :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavOK Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 ja już wymyśliłem jak to zrobić ;) teraz muszę się zaopatrzyć w materiał czyli w taśme filcową, ściągnę te słupki i wy obklejam uszczelki taśmą filcową następnie je założę i te trzaski powinny ustać, bo wydaję mi się, że to przez to, że słupki pracują i ocierają się o te gumowe uszczelki - stąd to skrzypienie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudu Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 U mnie w prawych drzwiach (albo słupku) coś skrzypi ale tylko na postoju lub przy niskich obrotach. Strasznie denerwujące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piszu Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 u mnie trzeszczy ostatnio chyba plastik okalający kolumne kierownicy... przy lekkim skrecaniu. zastanawiam sie czy odrobinka wazeliny zalatwi sprawe... :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekP Opublikowano 21 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 Czy ktoś dysponuje jakimiś fotkami z "odtrzeszczania" Megi II ? U mnie trzeszczą standardowo środkowe słupki jak mocniej przyspieszam czy mocniej hamuję. Oprócz tego jest trzeszczenie w okolicy prawego gwizdka na desce rozdzielczej. Pomyślałem, że przez święta będzie trochę czasu, to odpimpuję sobie brykę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TommiB Opublikowano 21 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 U mnie tez trzeszczy prawa strona - chyba slupek lub drzwi - ale tylko na dziurach jak buda pracuje. Jak to mowi moj ojciec - trzeba podrecic muzyczke i wszystkie trzeszczenia same znikaja.... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziolo Opublikowano 21 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 Ja tak robie W 99% jeżdżę sam więc głośno słucham muzyki i po sprawie 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 21 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 poza tym jakieś dziwne trzaski od strony lusterka wstecznego. mialem podobnie, byla to jedna z " lapek "w ktorych mocuje sie daszek przeciwsloneczny wystarczy podlozyc cos pod nia wyczailem to w drodze nad morze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piszu Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 teraz ostatnio przy tych mrozach ( ) to wszystko u mnie trzeszczy na desce rozdz. przy kierownicy :-/ troche mnie to wnerwia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coolesh Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 niestey u mnie też trzeszczy. Ale nie każdy samochod trzeszczy i tu popieram przedmóców - w astrze 2 która jeździłem poprzednio (sprzedałem przy 120tkm) nie trzeszczało nic. Astre kupilem w salonie i poza polska przejechalem nią z 5tkm nie wiecej wiec polskie drogi nie daly rady jej rozklekotać. Żabojady uczcie się od niemców (byle nie tych z vw) 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemekk87 Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 [przeniesiony] posiadam Renault Megane Grandour 2005r. i mam wielki problem, trzeszczą mi plastiki w okolicach kierownicy pod spodem (okolica bezpieczników), trzeszczą zegary i puka coś chyba o okolicach schowka. mógłby mi ktoś powiedzieć co z tym zrobić bo strasznie mnie to denerwuje w trakcie jazdy i jest to głośny hałas. :-( Taki temat już istnieje.Następnym razem, użyj"szukajki".TU - gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi