camelleon Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Witam, ostatnio ktoś drastycznie zmienił wygląd mojej Meganki wjeżdżając jej w zadek. Muszę gdzieś zakupić używany zderzak tylny i tu pytania: 1. mam hatchback 5 drzwiowy - czy zderzaki z innych wersji Meganek pasują czy szukać tylko hb 5d (i co ważne czy wersja hb 5d po lifcie podpasuje?) 2. nie mam tabliczki znamionowej przez co ciężko mi określić kolor, wiem tylko że to zielony metalik. czy ma ktoś paletę kolorów Meganek jakie były w 1998 produkowane? były różne wersje zielonego czy jedyna właściwa? Z góry dzięki za odpowiedź! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 kolego musisz szukać tylko zderzaka od HB, może być po lifcie. Od innych nie będą CI pasować. A tu temat dotyczący kolorów http://megane.com.pl/topic/11887-kolory-nadwozi/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camelleon Opublikowano 5 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 dzięki za szybką odpowiedź niestety co do koloru to kompletnie nie wiem który to.. czy oryginalny kolor nadwozia jest może zakodowany w VIN albo można gdzieś indziej poza tabliczką go odczytać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 możesz zadzwonić do ASO i po winie powinni Ci podać kolor nadwozia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi