gebir Opublikowano 18 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Witam, na Aliex.... są dostępne Clipy ( te same co na naszym portalu aukcyjnym) w cenie 160$ z wysyłką (DHL). Zamówiłem w Poniedziałek (15.X), dzisiaj (18.X) zawitał u mnie kurier z paczuszką. W zestawie jest Clip, dwa kable Clip -- Auto ( jeden obd2 drugi do starszych modeli), kabel Clip--komputer (usb B -- usb A) oraz płytka z programami Clip v120...(cd-r ). Zabawka działa - sprawdzone z Cipem 117 PL (chomikowym) W razie pytań służę pomocą. pozdrawiam gebir ps małe chińskie rączki się starają i deklarowaną wartość podają 20$ więc ja cła nie płaciłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrudz Opublikowano 19 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 (edytowane) Zacznij od rozebrania CLIPka i porządnym przymocowaniu wtyczki - bo śrubki to tylko ozdoba. JA swojego jeszcze polakierowalem bo normalnie byla goła cyna po calości. No i jeszcze wlutowalem transformatorek na CANie - bo chincyki zaoszczedziły. Wklej zdjęcia wnętrznoęci. Ja swojego kupowałem ok 2 lat temu - i pewnie od tej pory jeszcze coś potanili w konstrukcji. W moim na plytkach sa napisy SAGEM. Edytowane 19 Października 2012 przez wrudz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mamyslub Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Witam!!! Kolego GEBIR MÓGŁBYŚ PODESŁAC NA MOJE PW TJ. [email protected] numer telefonu do ciebie chciałbym porozmawiać z tobą na temat clipa Pozdrawiam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vestiarius Opublikowano 26 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Witam chciałbym się dowiedzieć czy jesteście zadowoleni z tych Clipów czy jest warto kupowac takiego Clipa do własnego użytku od czasu do czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norb Opublikowano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Macie sprawdzonych sprzedawców Clipa z Chin. Wiadomość proszę na pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUSZEK-82 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 (edytowane) ja też mam takiego clipa...jutro testuje :( Edytowane 28 Czerwca 2013 przez DUSZEK-82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pingus21 Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 (edytowane) WItam, jak sprawdzaja sie Wasze clipy? W NL jest na aukcji can clip renault za 140 euro. warto? Edytowane 5 Maja 2014 przez Krzychu Nieaktywny link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesik1 Opublikowano 10 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 na allegro jest CLIP za 649zł http://allegro.pl/tester-diagnostyczny-renault-can-clip-interfejs-i3318068764.html Rozumiem, że jest to chińska wersja o której mowa? A czy ten egzemplarz będzie lepszy? http://allegro.pl/renault-dacia-can-clip-v129-promocja-i3364604754.html mam kolegę który ma warsztat robi sporo samochodów i chce żeby mu znaleźć CLIPA do renault... co wybrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafo30 Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Witam: Grzesik1 i co kupiłeś któryś bo tez zamierzam zakupić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi