MrTea Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 witam Jakiś czas temu pisałem na ichniejszym forum żeby porównali Scenica z Zafirą... No i stało sie... Szukają Scenica od 99roku... Dałem im namiar na forum a jeśli ktoś jest zainteresowany to niech wyśle do nich swoje zgłoszenie. http://tvnturbo.pl/formularz3.html pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 wcześniej clio potrzebowali to ktoś z krc się zgłosił, dostał 200 zł za kilka godzin, będąc cały czas przy swoim autku: http://forum.krc.cn.pl/viewtopic.php?t=38481 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 4 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 wiem, czytałem... w sumie to fajne przeżycie, a kasa kasą, 200zł akurat na dojazd w ta i z powrotem się zwróci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Najlepiej niech ktoś będzie z Warszawy bo tu to będą kręcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 z wawy lub okolic :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Pisz co się przejmujesz - z Łodzi masz już blisko Albo niech oni przyjadą do nas do Łodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evo Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Wczoraj widziałem w TVN turbo jak to Meganka 1999 r. "wygrała" w zakupie kontrolowanym :) do 16 tys. zł. Gościówa wybrała ją (5 d), natomiast inni rywale to m.i. Astra i Honda, Citroen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 też to widziałem ten program jak babka weszła do autka to od razu wiedziałem że je kupi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 13 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 a odbiegając lekko od tematu, Oglądaliście ostatni odcinek "Na każdą kieszeń" ? Prowadzący prostak tak zbeształ Renault Lagune że laik widząc to autko będzie kojarzył je z maksymalnym szrotem... ehh... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Ni da się ukryć, że część ludzi ma awersje do "francuzów". Prowadzący pewnie jest jednym z nich. Jest nawet powiedzenie, że nie kupuje sie samochodów na "F": Fiatów, Fordów i francuskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 No i coś w tym musi być. Wszystko zalezy na jaki egzemplarz się trafi - trafisz na felerny i nigdy więcej już nie zainwestujesz dajmy na to w francuza. Ja się wyłamię z grona szczęśliwych posiadaczy francuzów, wielce uwielbiających i chwalących je. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Co "ludź" to opinia, oglądałem któregoś razu "Zakup kontrolowany" i gostek jak zobaczył Meganke II to powiedział odrazu nie "bo to takie babskie auto"... Hmm.. Lewy fajne powiedzonko ale odmienny od mojej rzeczywistosci :), miałem kaszlaka, miałem fieste - teraz mam meganke :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Jest nawet powiedzenie, że nie kupuje sie samochodów na "F": Fiatów, Fordów i francuskich..........poza Ferrari :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 13 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Ferrari podobno są bardzo awaryjne.. Chyba Zientarski kiedyś tak mówił :))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Hmm.. Lewy fajne powiedzonko ale odmienny od mojej rzeczywistosci :), miałem kaszlaka, miałem fieste - teraz mam meganke :)....znaczy sie autem jeszcze nie jeździłeś ;-) :) :) [ Dodano: 2007-11-13, 23:15 ] Ferrari podobno są bardzo awaryjne.. Chyba Zientarski kiedyś tak mówił :))) a raz na ławce było napisane "dupa", chciałem pogłaskać i drzazgę wbiłem :) :) a na poważnie, to gdybym słuchał co mi opowiadali zanim kupiłem Scenica to bym dzisiaj nim nie jeździł (półtorej roku bezproblemowo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi