Gość GazMajster Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 Ni da się ukryć, że część ludzi ma awersje do "francuzów". Prowadzący pewnie jest jednym z nich.Jest nawet powiedzenie, że nie kupuje sie samochodów na "F": Fiatów, Fordów i francuskich. Fiatów, Fordów i Folkswagenów!!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 Troszeczkę zeszliście z tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 14 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 Ale dobrze że tylko troszeczkę :) a wracając do tematu, zgłosił ktoś swoje autko do programu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 Ja zgłosiłem i zero odzewu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 Jak nie chcieli to by wypadało napisać - Panu dziękujemy ale szukamy kogoś z wawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 albo mój samochód byłby lepszejszy od zafiry :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelli Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 a odbiegając lekko od tematu, Oglądaliście ostatni odcinek "Na każdą kieszeń" ? Prowadzący prostak tak zbeształ Renault Lagune że laik widząc to autko będzie kojarzył je z maksymalnym szrotem... ehh... Widziałem to - byłem oburzony tą oceną. Prostak i du.. ek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi