Marcin Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 Witam.. Zauwazylem, ze nie swieci mi sie kontrolka gdy nie zapne pasow.. Co moze byc przyczyna? I jak dostac sie do tej kontrolki aby sprawdzic czy to przypadkiem nie przepalona zarowka? Z gory dzieki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 U mnie na początku też nie świeciła, myślałem, że przepalona. Okazała się OK, a przyczyną nieświecenia była wysunięta wtyczka z jednym przewodem z zamka pasów kierowcy i leżała sobie spokojnie pod siedzeniem. Po zwarciu tego kabelka do masy powinna się zapalić kontrolka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 11 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 Ok.. Potestuje i dam znac;) Dzieki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROGAL Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 Witam!! U mnie zarowka od tej kontrolki spalila sie juz dwa razy wiec moze sproboj sie do niej dostac to bardzo latwe musisz podwazyc delikatnie dwie oslonki glosnikow wysoko tonowych pod szyba przednia i odkrecic dwie znajdujace sie tam srubki nastepnie caly gorny panel deski rozdzielczej (czarna gorna czesc)mozne podniesc ostroznie z wyczuciem do gory uwazajac na zaczepy panel w ktorym jest ta kontrolka jest przykrecony na 3 srubki i po sprawie!!!POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hADeSik Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 No to tak: kontrolka działała, ale przestała bez wyraźnego powodu żaróweczkę mam dobrą - sprawdzałem... zapięcie pasów już zepsułem, próbując je rozebrać - w środku jest przełącznik (raczej sprawny), połączenie końcówek miernikiem zamknęło obwód (miernik zapiszczał) co dalej mogę sprawdzić i jaki może być powód, że kontrolka przestała działać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi