mlody-maniak Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Witam. Kilka dni temu, wymieniając płyn w chłodnicy okazało się ze mam do wymiany pompę wody. Odrazo zakupiłem nową. Wymieniając ja trzeba było zdemontować rozrząd. wszystko elegancko zrobione. Płyn wymieniony. Przy okazji wymieniłem jeszcze kable rozruchowe.. Problem polega na tym ze teraz podczas jazdy na LPG auto podczas przyśpieszania zaczyna szarpać. Dodam za na Bęzynie jest ok. Co to może być.... Pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 (edytowane) Sprawdź połączenia gazowe i te kable rozruchowe :( Jak masz jeszcze stare, to je załóż i zobacz czy pomogło. PS. Pogogluj i zweryfikuj znaczenia: kable zapłonowe, kable rozruchowe. Edytowane 7 Listopada 2012 przez 0cool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzio Opublikowano 8 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Sprawdz na kablach WN czy mają dobry styk na cewkach i na świecach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody-maniak Opublikowano 8 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 styki sa ok. sprawdzalem w nocy delikatnym spryskiwaczem i przebicia na kablach tez nie ma. Dodano: 08 lis 2012 - 13:48 zamontowałem stare kable i odniosłem wrażenie ze jakby mniej szarpało lecz cały czas jest to zauwarzalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Świece? http://megane.com.pl/topic/1279-szarpanie-i-dlawienie/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody-maniak Opublikowano 9 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 świece juz wymienione na nowe i dalej bez zmian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 A instalacja LPG kiedy była serwisowana (wymiana filtrów, sprawdzenie ustawienie instalacji, regulacja czyszczenie reduktora) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi