marchelius Opublikowano 20 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 A czy to było wogóle w Top Gear?Wydaje mi się, że to robił Clarkson w swoim autorskim programie, króry prowadził sam Zgadza się, to nawet nie było TopGear Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moroh Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 I co za różnica?! Nawet nie mam TVN TURBO.. I nie oglądam TOP GEAR`u też - jedynie to co na necie leży.. :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basenji Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 Top gear możesz mieć z torenta. A co do TVN Turbo - to ten program coraz mniej mi się podoba. W różnego rodzaju testach wyraźnie nie są obiektywni - preferują pojazdy państw osi. Argumentem bywa: to jest BMW/Mercedes/etc i wszycho! Poza tym wstawiają tam różne śmiecie i programy niezwiązane z motoryzacją jak piłka nożna. Zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moroh Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 Tak mogę mieć - mam limit na transferze miesięcznym.. I sobie nie possam za wiele. Cudowna neostrata.. sam rozumiesz. Pozatem jakoś nie kręci mnie oglądanie tego. Źle skojarzyłem nazwisko i program - zdarza się każdemu! Zdróweńko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marchelius Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 ... Źle skojarzyłem nazwisko i program - zdarza się każdemu! Hehe spoko, nikt nie ma o to pretensji :) A na koniec "o wilku mowa", czyli TEN FILM o którym mowa swoją drogą to ten polonez jest chyba z połowy lat 80'tych, skąd oni go wzieli :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moroh Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 Nie wiem skąd je wzięli! Ale aktualnie to to są chyba 'unikaty'. FSO to potrafiło robić.. ale fajne Warszawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 Fakt Warszawa fajna była i ta wygodna kanapa z przodu Przyznam tak uczciwie, że nie podobało mi się bezszczeszczenie POLDKÓW - bo to na tamte czasy były doskonałe auta :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moroh Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 Jestem patriotą - może i poldków nie lubię, ale to POLSKIE auto.. i basta! :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 28 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 a ja sadze ze poldek to fajny przyjaciel kazdego kierowcy ten kto go nie doenia, widocznie nigdy go nie prowadzil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalu81 Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 Hmmm, no nie wiem. Poldek fajny? W sumie to nim nie jezdzilem nigdy i opieram sie glownie na wrazeniach wizualnych. Dobrze to on napewno nie wygladal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi