aceofspade Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 j.w t. Bardzo prosze o informacje jak odlaczyc syrene alarmu w megance 90 (instalcja fabryczna). Mam z nia problem a po odlaczeniu bezpiecznika nie mam radelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiDeK Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Jeśli fabryczny alarm, to zajrzyj do schowka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aceofspade Opublikowano 9 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 No wlasnie problem polega na tym, ze odlacznie "kluczykiem" nie pomaga. Musi byc jakies zwarcie czy inna diabelkska historia, ze mimo tego syrene wyje. Wstyd jadac przez miasto Potrzebuje wiec jedynie odlaczyc syrene - wyrwac jej jeden kabel czy cos. Dzieki za reakcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiDeK Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 no to pozostaje wypiąć kable z syreny, musisz zdjąć przednie nadkole od strony kierowcy, tam jest syrena. wypnij wtyczkę i powinno, pomoc. Niestety jeżeli wylały oryginalne akumlatorki, a przy takim wieku to normalne to może sie okazać ze potrzebujesz nowej syreny - koszt w ASO około 800zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aceofspade Opublikowano 9 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 baardzo dziekuje za odpowiedz. Oszczedzi mi ona rozbierania polowy samochodu. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limakcki Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 A ja mam pytanie mam w schowku przy klapce po prawej stronie taka czarna zaslepke czy pod nia jest moze ten zamek alarmu, jak ja zdjac jesli tak bo jakos ciezko chyba schodzi nie chce urwac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Jak masz zaślepkę to nie masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi