Kacperek321 Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Witam!!! Proszę o pomoc a mianowicie chodzi rto czy tfiflex będzie pasował w orginalny otwór antenowy w Scenic II ?? z góry dziękuję Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Z tego posta wynika, że do M II pasuje, a że Sceniol II ma te same anteny co Megank, to otwór powinien też pasować. http://megane.com.pl/topic/7566-zamontowalem-antene-triflex-i-radio-johhny-ii-w-megane-ii/page__view__findpost__p__63714 W tym temacie i w linkach w nim zamieszczonych, znajdziesz także więcej opinii o tej antenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacperek321 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Witam!! Mam następne pytanie dot. triflexa!! Moja oryginalna antena posiada wzmacniacz antenowy a triflex nie ma wzmacniacza w związku z powyższym jak będzie działać moje radio FM na triflexsie? Jaki odbiór ?? Co zrobić z przewodem od wzmacniacza z oryginalnej anteny ?? Z góry dziękuje za odp!! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi