niezgud Opublikowano 11 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 Witajcie, niestety na mojej skrzyni starły się oznaczenia i nie wiem jaką skrzynie mam kupić, a nie chciałbym się pomylić gdyż troszke ona kosztuje. Renault Megane 1996 1,6 silnik benzyna wielopunkt 90KM Klimatyzacja 8V misa aluminiowa Pomóżcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 11 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 JB10xx lub JB11xx , gdzie xx to długości przełożeń - kilka wersji było w megane, nawet jak założysz skrzynię z inną końcówka numeru to i tka prawie różnicy nie zauważysz, ważne jest czy to JB10 czy JB11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalin Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 Dobrze gada poszukaj w necie ja swoją kupiłem w firmie pod krakowem - wysyłka kurierem - podpowiedzą Ci wszystko u mnie skrzynka wyglądała trochę inaczej ale wszystkie śruby pasowały i już prawie rok pomykam na niej bez problemu - dodatkowo za psie pieniądze. Jak znajde fakturę to nadam namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niezgud Opublikowano 5 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 no jakbyś mógł podać jakieś namiary to byłbym bardzo wdzięczny, gdyż do tej pory to trafiłem na kolesi co wołają po 800 złotych za skrzynie bez montażu, ze zwrotem starej skrzyni :evil: :evil: :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol92 Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 Bardzo możliwe że koledze chodziło o ten sklep. Dużo osób poleca ich, nawet na tym forum ktoś pisał o tym sklepie. Ja często tamtędy jeżdżę do rodziny ten sklep to na wjeździe pod taką górkę jest po lewej stronie jadąc od Krakowa. Tutaj adres strony tego warszatu http://www.frans-auto.pl/ . Jakby co to telefon do nich to: (012) 270-27-85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziolo Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 niezgud ja też wymieniałem skrzynię i też jestem z Sandomierza Wydaje mi się że chyba nawet się znamy. Czy Twoja Megi nie jest biała?? Ja za skrzynię dałem 480 zł i kupiłem w Miedzianej Górze pod Kielcami. Jak coś to pisz na PW. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi