kszyhu Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 (edytowane) Witam jak w temacie chciałem zapytać co może być przyczyną nie równej pracy silnika na 4 biegu,tak jakby jakiś wałek był krzywy ? nie wiem co to może być, trochę poczytałem i wygląda na to że pasek rozrządu jest źle ustawiony ? Możecie coś więcej powiedzieć na ten temat ? Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki i 5.7 - logika wypowiedzi P_r_z_e_m_o Edytowane 28 Grudnia 2012 przez kszyhu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
man35 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Witaj Możemy coś powiedzieć. Najpierw popraw co to znaczy rózno. Musisz wyeliminować czy to jest tylko i wyłącznie od silniki czy może od np.niewyważenia kół. Przestawiany pasek rozrządu jest też przestawiony na wolnych obrotach. Mamy trochę mało danych żeby coś Ci doradzić. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszyhu Opublikowano 28 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 (edytowane) Moja Megi trochę faluje na wolnych obrotach ale zaraz się wszystko normuje. Edytowane 28 Grudnia 2012 przez kszyhu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi