maki99 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 (edytowane) Witam. Proszę o opinię osób użytkujących takie auto , nadmieniam ,że Ja użytkował będę takie auto na dojazd do pracy 33km w jedną stronę codziennie. http://otomoto.pl/renault-twingo-C27451545.html Edytowane 12 Stycznia 2013 przez meganecoupe02 poprawiłęm link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Proponuję, jak będziesz oglądał to auto, dokładnie przyjrzeć się czy jest oryginalna szyba przednia. Zamiennik sugeruję udział w wypadku i odpaleniu poduszki pasażera (odpalenie powoduje uszkodzenie przedniej szyby). Brakuje także zdjęć komory silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandzikl Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zastanów się mocno nad Twingo. Dojazd do pracy na takim dystansie jak Ty piszesz dla mnie wyklucza ten samochód. To jest takie "zabawkowe" auto dla kobiety, w którym podróz jest naprawdę mało komfortowa. Ja 3 miesiace temu szukałem auta dla żony na dojazd do pracy i takie Twingo odpadło w przedbiegach. Pozdrawiam. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maki99 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Dzięki za zainteresowanie, ale proszę uzasadnić ,że Twingo odpada już w przedbiegach.Będę wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaba Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 (edytowane) Nie wypowiadam się o konkretnym egzemplarzu ale to jest świetne autko z klekotem, miałem takie wypożyczone we Francji. Fajnie jeździ a wskazówka paliwa w baku nie chce opadać w dół. Bardzo dobrze się tym jeździ wbrew pozorom na trasie a jeździłem różnymi. Udane są (technicznie nie wiem). Szokująco cichy, klekot sobie tylko tak miarowo klekocze ale miło. ten konkretny egz. trochę odpustowy z tymi wstawkami koło halogenów z przodu. Kolor fajny Edytowane 14 Stycznia 2013 przez zaba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi