torrent2007 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 (edytowane) Witam wszystkich. Marcin jestem i planuję wymiane autka. Najpierw myslałem o Lagunie z 2005 lecz suma sumarum padło na Grand Scenic - i teraz pytanie dla was - czy zechcelibyście wypowiedziec na temat tego autka. http://otomoto.pl/renault-grand-scenic-kraj-1-9dci-7-0sob-privilege-C27318633.html W sumie mam niedaleko pewnie podjadę je obejrzec ale zawsze warto zapytać. Z góry dzięki za info Pozdrawiam A dlaczego się ze swoimi linkami komuś w temat wcinasz?? Przeniosłem do nowego tematu. Edytowane 21 Stycznia 2013 przez gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 powiem tak - jeśli autoryzowany dealer sprzedaje auto z napisem ERROR (000) to na czym onie się znają, że radia nie umieją zaprogramować? - brak anteny dachowej - fotel kierownika wybitnie brudny - kontrolka alarmu w lewym nawiewie? :D niestety więcej nic nie widać z tych fotek. oglądnąć można... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi