silver.dragon Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 (edytowane) Witam Serdecznie . Chciał bym zrobić już drugi taki projekt w moim życiu oraz tym razem go udokumentować na potrzeby forumowiczów i przyszłych pokoleń użytkowników Renault Megane . 2 Lata temu podjąłem się ze znajomym misji wyciszenia drzwi oraz deski rozdzielczej ( ogólnie całego przodu wnętrza ) . Projekt wyglądał bardzo prosto a mianowicie uważne i delikatne ( w celu nie narobienia większej ilości szkód niż ulepszeń ) rozebranie plastików , wyciszenie ich oraz złożenie . Projekt zajął mi jedną noc , była fajna atmosfera i wiadomo czteropak . Pierwszy dotyczył Renault Megane I w wersji Coupe . Efekty były tak zadowalające i mało kosztowne , że aż z żalem nie udokumentowałem mojej pracy . Zgromadziłem już wszelkie jak mnie mam środki nie zbędne do powtórzenia tego projektu . Teraz do sedna sprawy , poszukuje kogoś również z pasją , wstrętem do trzeszczących plastików , drgań i pierdzeń kto posiada umiejętności oraz jakąś wiedzę co i jak ( nie łamiąc elementów ) wyjąć wyciszyć i zamontować z powrotem . Jeśli znajdą się chętni wybiorę jedną osobę ( bo więcej nie potrzeba ) i postawię przysłowiowy czteropak . Plusy dla mnie : większy komfort jazdy , fajnie spędzona noc, poszerzenie wiedzy praktycznej . Plusy dla osoby przeze mnie zaproszonej : fajnie spędzona noc , poszerzenie wiedzy , czteropak :D Nie istotny wiek czy płeć osoby chętnej do projektu , liczą się chęci i umiejętności ( preferowane osoby które już coś takiego robiły albo mają pojęcie jak ) oraz mogące dojechać ( Puszczykowo w okolicach Poznania ) . Projekt dotyczy tym razem mojej Megane II phI 1.9 DCI 2003 rok . Chętnych proszę o odpowiedzi na forum i nie przysyłanie mi prywatnych wiadomości , sam wybiorę komu odpowiem . Osoby posiadające wiedzę bardzo proszę o pisanie w temacie . Jak wszyscy wiemy nie raz jedna śrubka może być wielką niewiadomą . Pozdrawiam Silver Edytowane 23 Stycznia 2013 przez silver.dragon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zanim zacznie się projekt czteropak, popraw temat wątku, żeby było wiadomo o co chodzi. W regulaminie jest wyraźnie o tym napisane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver.dragon Opublikowano 23 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Dziękuje za podanie ręki początkującemu użytkownikowi :D Mam nadzieje że teraz wszystko już gra . Jeśli nie to proszę o dalszą pomoc ;) No i zapraszam do udziału w akcji Czteropak ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 dzięki za zaproszenie, nie skorzystam, za daleko ;) Poza tym: Plusy dla osoby przeze mnie zaproszonej : fajnie spędzona noc nie ze mną te numery :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver.dragon Opublikowano 23 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 No bez takich :D Ja świetnie się bawię grzebiąc przy aucie ;) Więc bez podtekstów ;) nie ze mną te numery A nocleg zapewniam bo po piwach się nie prowadzi ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi