MADOX_ Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 witam posiadam RENAULT MEGANE 1996 poj 1600 (jest z klimą ) problem z nagrzewnicą nagrzewnica prawie wcale nie dmucha ciepła co może być problemem [ Dodano: 2007-11-19, 17:45 ] dodam jeszczę że termostat i płym został wymieniony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 zapowietrzona nagrzewnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MADOX_ Opublikowano 19 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 w jaki spsób to usunąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Poszukaj na forum na pewno było, chyba w wątku wymiana płynu lub jakoś tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siema Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Albo jest zamulona. Ja tak miałem. Było w niej pełno syfu. Podłaczyłem wlot do nagrzewnicy wężem pod kran i przepłukałem. Ja wyjmowałem wtedy nagrzewnice z auta, ale szkoda roboty, bo strasznie cięzko ja wyjąc. Wystarczy zdjąc przewody od układy chłodzenia i podpiac wąż. Tylko ze ja nie mam klimy. Moze z klimą inaczej to wyglada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Zeby wyczyscic caly uklad nie trzeba az tak kombinowac, sa do tego odpowiednie plyny - dolewasz ustrojstwo do obiegu odpalasz auto (w instrukcji napisane jest na jak dlugo) potem spuszczasz caly syf i problem z glowy. Z metod domowych to ktos mi podpowiadal ze mozna to zrobic rowniez za pomoca OCTU, ale sam tego nie testowalem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siema Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 faktycznie sa takie płyny, tylko jak ma sie słaba chłodnice, a ja takowa mam, to lepiej nie ryzykowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi