jaskarol Opublikowano 26 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 witam mam takie pytanie czy ktos moze mi napisac jak mam odlaczyc calkiem immo. Mialem sytuacje taka ze mechanik zmienil tryby poniewaz sie rozkodowaly i wszysko bylo dobrze ale gdy chcialem odpalic auto na drugi dzien znow to samo.POMOCY co moze byc przyczna dziekuje Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kambol Opublikowano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Reklamuj u mechanika, który Ci to robił. Przyczyną może być duża wilgoć, albo trwałe uszkodzenie UCH. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycior dti Opublikowano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Witaj jaskarol, przejadłem ten temat... jedynym sposobem jest usunięcie immo... ponieważ w naszych maszynkach ta sytuacja moze się powtarzać! i wtedy znów kodowanie kluczyków, modułów uch itp. było o tym trochę na forum, to dość częsta przypadłość meganek phI. Musisz się liczyć z tym że bardzo często przy padającym immo- szlag trafia moduł uch (rozkodowuje się, lub całkiem pada) do zakodowania potrzebny będzie kod autka dostępny w serwisie (koszt około 40pln.). Usunięcie immo to koszt średnio ok.400pln.(+/- 100pln). powodzenia! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcz_07 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 wywalenie immo to integracja w głowną centralkę tzw ''komfortu'', w poprzedniej meganie przerabiałem to, rok temu kosztowało to 300zł u dobrego elektyka, dostałem dwa nowe piloty, silniczki centralnego zostały stare, ciężko będzie Ci znaleźć jakiś schemat/instrukcję jak to zrobić, poszukaj w okolicy dobrecha speca :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi