Cmikus Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Ja kupuje 15' na lato i po powrocie z wakacji bede myślał o hamulcach. A powiedzcie mi panowie jak z hamulcami na tył co trzeba by zmienić jak mam bębny a chciałbym tarcze założyć. :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Całą belkę chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 też mi się wydaje, że trzeba belkę zmieniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MPower Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Ja nie wiem moje hamulce w megance dzialaja swietnie moze to dlatego ze z rok temu wymienialem klocki :] . Swietnie sie sprawuja i to jest chyba jedyna rzecz ktora dziala popreawnie w tym aucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazet Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 a czy ktos zna konkrety jezeli chodzi o zmiane hamulca na 280 Czy piasty sa takei same ? Czy mocowanie zacisku ma taki sam rozstaw srub do przykrwcenia go? W jakich samochodach byly montowane hamulce 280 bo zabardzo nie wiem czego na allegro szukac? [ Dodano: 2008-09-14, 13:51 ] Dobra wiem juz ze piasty w megane clio kango i scenic sa takei same ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi